sâmbătă, 13 decembrie 2008

Poti?


Si te-ai plictisit. Te-ai saturat sa vezi aceleasi locuri , sa asculti aceasi oameni, sa pui aceasi cana albastra, cu acelasi ceai de vanilie, pe acelasi birou prafuit.

Intervine monotonia, Monotonie infinit/a. Ti-ai dori un loc doar al tau , un apartament cu un singur set de chei . Fara cheie la usa de la baie, fara vizor la cea de la intrare si fara TV in bucatarie. Un pat de doua persoane , pentru situatii rare , si o carte pe noptiera. O veioza slaba, si o perna nu neaparat prezenta. Geamuri mari, fara izolatie dubla si fara perdele .

Nu mai e cine sa-ti reproseze ca patul nu e facut calumea ;ca prosopul din baie e aruncat peste cabina de dus ; ca hainele tale sunt agatate de spatarul scaunului de vreo 4 zile , iar oglinda din baie e murdara de pasta de dinti . Ca becul de pe hol e ars de o saptamana, ca stai in picioarele goale pe gresie, ca aseara nu te-ai demachiat si ca iar te-ai trezit foarte tarziu.

In schimb, te-ai putea bucura de toate astea , si ai putea chiar sa faci pe cineva la fel de fericit ca si tine in fiecare marti seara . Nu te-ar costa nimic .

Un comentariu:

stupizenii spunea...

idiot de simplu si totusi bestial